Kotisivupalvelut

Verkkosivut yritykselle, kotisivut yhteisölle, tai vaikka blogi harrastajalle. Oli tarve mikä tahansa, niin saavuit oikeaan paikkaan. Oli verkkonäkyvyyden tarve suuri tai pienempi, niin toteutamme siihen kustannustehokkaan ratkaisun halutussa laajuudessa. Voit hankkia pelkän teknisen toteutuksen, tai vaikka konseptoinnista sivuston rakennesuunnittelun kautta sisällöntuotantoon, omien resurssien mukaan. Ja kun tarvitset kuvitusta sivullesi – paikallaan pysyvää tai liikkuvaa – onnistuu sekin.

 

 

Kotisivupalvelut

Verkkosivut toteutamme pääsääntöisesti WordPress -julkaisujärjestelmällä, jonka maailman käytetyinpiin kuuluvana avoimen lähdekoodin järjestelmänä takaa erinomaiset ylläpito- ja tukipalvelut. WordPress on käyttäjäystävällinen ja kustannustehokas tapa verkkosivustojen toteutukseen. Modulaarisena sisällönhallintajärjestelmänä WordPress mahdollistaa myös sivuston helpon skaalattavuuden ja muunneltavuuden. Se muuttuu tarpeiden muuttuessa.

 

 

Joihinkin erikoistarkoituksiin saattaa olla aiheellista valita WordPressin sijaan jokin muu järjestelmä. Erikoisratkaisut voidaan toteuttaa projekteina verkostoomme kuuluvien yhteistyökumppanien kanssa. Eri mahdollisuudet käydään aina tapauskohtaisesti läpi asiakkaan kanssa.