Mediastrategiat

 

Verkkonäkyvyyteen panostaminen vaatii resursseja. Jollei verkkonäkyvyyden toteutukseen ole strategiaa, saattaa panostukset kohdentua vääriin palveluihin tai markkinointikanaviin. Yhtä, kaikille sopivaa yleisesti toimivaa strategiaa ei ole, vaan mediastrategia tulee tehdä vastaamaan todellista, asiakaslähtöistä tarvetta ja liiketoimintastrategiaan perustuvaa tahtotilaa.

 

Digitaalinen kotipaikka-ajattelu, eri sosiaalisen median työkalut sekä muut tiedotus- ja markkinointikanavat tulee valita toimialaan ja asiakaskuntaan sopivasti, jotta mediapanostuksesta saadaan haluttu hyöty.

 

Autamme yhteistyöverkostomme kanssa mediastrategian kehityksessä erilaisin resurssointi-, koulutus- ja konsultointipalveluin, aina muutaman tunnin tehokoulutuksista tai tietoiskuista strategian toteuttamisen resurssointiin. Tarvittaessa ramppikuumesta harvemmin kärsivä moottoriturpamme tulee tapahtumiin alustamaan tai vetämään verkkomediastrategian kehitystilaisuuden.

 

Jos konkreettisten tuloksien sijaan kaipaatte strategiapäiväänne teamspiritiä kohottavaa leikkiä tai askartelua, on todellakin mistä valita. Niitä tarjoavat useat eri konsulttitoimistot. Tämä digitoimisto ei. Niin tärkeää kuin leikkiminen onkin, on meidän tavoitteenamme askartelun sijaan auttaa liiketoimintaa saavuttamaan konkreettista, mitattavaa hyötyä panostuksesta mediastrategiaan. Ota yhteyttä, ja rakennetaan yhdessä tarpeitasi vastaava kokonaisuus.